Hotel Marina

Hotel Marina**** Selce – Crikvenica privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. Hotel ambijentom i gastronomskom ponudom domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje privlači baš sve. Idealan je za vikend odmor zaljubljenih parova ili za obiteljski odmor.

Hotel Marina**** nalazi se prvi red do mora na poznatoj “Šetnici zdravlja” koja povezuje dva turistička mjesta; Crikvenicu i Selce i jedini radi 365 dana u godini, od 0-24 h. U sklopu hotela Marina izgrađen je prekrasan caffe bar “Delfin” uz more u ljetnim mjesecima možete uživati u zlatnom zalasku sunca uz osvježavajuće napitke. Taverna “Marina” idealna je za održavanje svadbenih svečanosti, proslava, domjenaka i rođendana. Ukoliko Vašem poslovnome timu treba kvalitetan team building ili poslovni domjenak obratite nam se s povjerenjem i uživajte u jedinstvenom ambijentu sa pogledom na more i u gastronomskim čarolijama naših kuhara.

Neka Hotel Marina**** bude Vaša oaza mira! Odmorite se uz dašak glamoura i okrijepite dušu u moderno uređenom wellnessu ili zaplivajte u unutarnjem hotelskom bazenu.
Dođite i uvjerite se zašto jer čarolija u hotelu Marina traje čitavu godinu!

+38512022700