Apartmani Jasna – Crikvenica

Apartmani Jasna smješteni su u obiteljskoj kući u Crikvenici, na lokaciji udaljenoj svega nekoliko minuta pješice od prekrasnih pješčanih plaža, teniskih terena i poznatog hotela Terapija. Sadržaj i lokacija plaža pogodna je za obitelji sa djecom. Za što ugodniji boravak apartmani su opremljeni WiFi internetom, TV i satelitskom TV, te rashladnim uređajem. Svaki apartman ima svoje parkirno mjesto, a kao dodatni sadržaj gostima je na raspolaganju sjenica sa roštiljem pogodna za druženja i zabave.

Na pješačkoj udaljenosti od apartmana nalaze se brojni ugostiteljski objekti koji osim raznolike gastronomske ponude nude i bogati noćni život. U blizini se nalazi i trgovački centar sa prodavaonicama različitog sadržaja: prehrana, farmacija, …i sl.

U ljetnim mjesecima, sama destinacija Crikvenica, nudi svojim gostima bogatu ponudu tradicionalnih ljetnih fešti i priredbi. Jedna od vrlo važne prednosti Crikvenice je dobra prometna povezanost te blizina zračne luke Rijeka na otoku Krku (25 km) koja je u ljetnim mjesecima povezana sa brojnim hrvatskim i europskim gradovima.

Veselimo se Vašem dolasku.